Які бувають сковорідки та як їх використовувати?

Вибір правильної посуду, що відповідає потребам вашої кухні, це дуже важливе завдання. Є багато різних видів посуду, які допоможуть вам посолити овочі, створити чудовий суп або обсмажити ідеальну основну їжу.

Сковорода (Fry Pan / Sauteuse)

  • Вигнутими боковими стінками для легкого перемішування та висипу їжі з каструлі
  • Ідеально підходить для смаження, скребків або приготування соусів
  • Нахилені сторони запобігають утворенню пару в сковороді

Сковорода з нержавіючої сталі (Saute pan)

  • Широка нижня поверхня для максимальної теплопровідності
  • Ідеально підходить для смаження, запікання, відокремлення,  розжарення
  • Прямі, високі сторони допомагають містити їжу і піддавати нагріванню всі сторони

Вок (Wok)

  • Характерні плоскі днища або круглі днища для високої концентрації тепла.
  • Ідеально підходить для смаження або приготування
  • Можуть бути з однією стандартною ручкою або з двома  з петлею

Сковорода для паельї

  • Плоска і неглибока конструкція з похилими сторонами допомагає  рівномірно варити та смажити рис у нижній частині сковороди
  • Бокові ручки дозволяють легко рухатись
  • Сумісний з усіма джерелами тепла

Чавунна сковорода

  • чавун нагрівається рівномірно і послідовно без “гарячих точок”, тому продукти харчуються краще обсмажуються, з меншою кількістю шансів підгоріти
  • Довгострокова конструкція дозволяє легко переходити від печі до столу для швидкого та ефективного обслуговування
  • Ідеально підходить для смаження, приготування та навіть випічки

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =