5 основних правил приготування риби на грилі

5 основних правил приготування риби на грилі

Приготувати соковиту і смачну рибу набагато складніше, ніж приготувати м’ясо, тому що при приготуванні приголомшливого морського окуня або сьомги недостатньо просто маринаду і смаження.

Ми підготували для вас 5 основних правил, які допоможуть вам завжди бути на висоті при готуванні риби на природі. Отже основні правила:

1. Метод прямого нагріву краще, так як риба швидко готується. Готуйте по 4-6 хвилин з кожного боку на середньому і середньому вогні.
2. Хочете запобігти прилипання риби до грилю? Чистіть гриль вірно. Розігрійте гриль на сильному вогні і використовуйте щітку для гриля для правильної очищення. Змазування маслом риби, а не сковороди забезпечує мінімальну кількість масла між шкірою і підставою сковороди.

3. Пам’ятайте: риба відмінно приготовлена, коли колір змінюється від напівпрозорого до непрозорого з хрусткою шкірою. Вона повинна зісковзнути з решітки.
4. Для якісного представлення приготуйте на грилі одну сторону риби трохи довше, ніж другу. Це дає рибі приємну корочку і запобігає прилипання риби до грилю.


5. Змішайте свій маринад: Основна формула – це комбінація масла і спецій. Експериментуйте з різними оцтом, цитрусовими соками і ароматичними речовинами, такими як часник, фенхель і перець чилі. Крім того, так як риба дуже ніжне м’ясо, ретельно маринують її. Замість того, щоб маринувати рибу до того, як вона піде на грилі, ви можете спочатку приготувати її на грилі, а потім зняти з вогню і маринувати, щоб надати нового смак.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 20 =